ami's FotoPage

By: ami wanzain

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 16-Oct-2007 14:12 Email | Share | | Bookmark
ermmm

muahaha malas gile nak update this nobody's-gonna-read-my fp nie.
Tapi update jer la.So few notes here;
-Hubby dah balik to his kg which moi will be visiting somewhere this coming january insyaAllah.So sad to celebrate raya w/o hubby's around but what to do eh.Sabar sabar.
-Our sijil kahwen sudah ditranslate jawi-english-german.Hopefully embassy itu tidaklah request macam2 lagi and just approve my v*sa application,insyaAllah,please pray for it.
-This raya ialah raya ke-2 makcik kene kasik angpow hahaha.yet makcik still receives angpow (from cik abe shj), in Euros convert to RM eh abg?hahaha.
-I'm so freaking bored right now.Esok keje,tapi still in raya mood.Camne la nak gi keje esok meh.
-No raya photos,no mood to take ones pasai hubby tade sekaliiii


Thursday, 30-Aug-2007 07:28 Email | Share | | Bookmark
Redang

come fishy,come


Wednesday, 1-Aug-2007 06:53 Email | Share | | Bookmark
my precious pinky

 
hubby pilih,hubby bayar hehe.
yg silver pendant kecik tue bday present from d&p.
this is sth pinky hubby bawak balik from his place for my birthday pressent
cute kan hehe.gambar betul die nanti akan ditepek sini.
mula2nya, I thought it's also going to be my anniversary present,but hubby ade plan lain nampaknye .Begini citenye,I'm one of diamond&platinum members and when hubby saw the promotion card that d&p hantar kat rumah,terus die tanye "tanak pegi survey2 ker honey?" adakah itu tandanya hubby sudah lampu hijauu,kite tunggu dan lihat hehehe.

ok sambung sini la,so the nite before we left to redang hubby pon ajak jugak pegi diamond&platinum.hubby ckp gi pilih white gold necklace la,asyik dok beli gelang jer huhu.So ini la die,simple aje.My first anniversary present,thanks abg! .aih gambar ipod selalu lupee.


Tuesday, 24-Jul-2007 01:18 Email | Share | | Bookmark

yeay tomorrow's evening my dear hubby will be back!!can't wait hehe.
so abg,i'm praying for your safety,have a safe journey back home,mintak2 nya tak ade lah flight yg delay MUNICH>CAIRO>KL>PNG

aaaa btw,i have a weekly meeting at 7am with my US counterpart,so abg,though awak is on vacation,still tak leh cuti dari anta bini keje tauu.


Monday, 16-Jul-2007 12:50 Email | Share | | Bookmark
Mr German punye cerita ceriti

tomeey kan
amat tomeeyy
Few days back,hubby kasi the first clue ape yg die dah beli for my birthday/anniversary present.
He told me that i'll be getting something "pink".Well sayang,kat dunia ade berjuta2 bende pink,camne huney nak guess ape bende nyer huhhu.dah aa kasik satu clue jer,tak aci sungguh abg nih.tapi since he's coming back really2 soon(next week to be exact!),i guess i'll just wait and be surprised(as you wish dear )

psss:anyway abg,if it's something from COACH or kawan2 seangkatan dgn nye,kalau bukan pink color pon huney tak kisah tauu huhu

Present untuk hubby lak,no longer a surprise sebab die dah berjaye pecahkan rahsia kite,eiiii tak acinye.anyway i really hope abg will like it,though it's nothing expensive but doesnot mean my love for you is cheap tau huhu.Counting days to 25th of July hoyeahhh.

gambar di bawah adalah tidak berkenaan dgn cerita di atas haha.Just nak kasi idea untuk abg tau


[<<  <  [1]  2  3  4  5  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net